High speed E-bike

Een Speedbike is...

Dé oplossing als 25 km/u niet hard genoeg gaat. Woont uw iets te ver van het werk of vind u het gewoon fijn om lekker hard te fietsen dan is de High speed E-bike ideaal voor u. Zo komt u nooit meer bezweet aan op het werk en blijft uw toch bewegen. En daarnaast natuurlijk niet onbelangrijk; de tweede auto kan de deur uit. Behalve dat het goed is voor de portemonnee, bespaar je dus ook het milieu. Het grootste voordeel is echter dat je snel op je plek van bestemming bent, want je fietst zo langs de file voor het stoplicht en door de krachtige aandrijving kun je snelheden bereiken tot wel 45 km/u!

 

Speedbikes en de Nederlandse wetgeving

Vanaf 1 januari 2017 veranderen de Europese regels. Dan gelden de regels die ook gelden voor bromfietsen. Je hebt dan een geel kentekenplaatje nodig en je mag dan ook maximaal 45 km/u rijden. Er wordt op dit moment onderzoek gedaan over welke plek op de weg veilig en verantwoord is, of er een helmplicht nodig is en op welke manier reeds verkochte High speed E-bikes een geel kentekenplaatje moeten krijgen. 

 

Kom langs in onze winkel aan de Julianalaan in Vaassen of bekijk direct het aanbod E-bikes op onze webshop door HIER te klikken