Werkplaats

De werkplaats is van maandag t/m zaterdag geopend*

U bent van harte welkom voor reparatie van fietsen, transport fietsen, elektrische fietsen, Atb, racefietsen, scooters, bromfietsen etc...

Wij repareren bijna alle soorten en merken fietsen en doen altijd ons uiterste best om de fiets zo snel mogelijk weer klaar te hebben.
Wij proberen ook kleine reparaties te repareren terwijl u er op wacht of een boodschap doet.

Reparatie van elektrische fietsen wordt vaak onderschat want om een elektrische fiets te repareren hebben wij vaak de computer nodig met de benodigde software om de elektrische fiets uit te lezen. Ook om onderdelen te vervangen van een elektrische fiets is vaak specifieke software nodig om het onderdeel in de elektrische fiets te installeren.

Ook is de juiste kennis nodig voor het repareren van elektrische fietsen om een goede diagnose te stellen. Daardoor zijn onze monteurs volledig opgeleid en hebben ze verschillende certificaten voor vele merken zoals: Gazelle, Giant, Sparta, Koga, Batavus en Cortina. Ook zijn wij gecertificeerd Bosch dealer en hebben wij voor Bosch de benodigde software en kennis.

Onze monteurs gaan meerdere malen per jaar op cursus naar de verschillende fietsmerken om op de hoogte te blijven van de ontwikkeling van de elektrische fiets om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen en de kosten laag te houden.

Wij zijn Shimano OSP dealer, dat wil zeggen dat wij alle fietsen die voorzien zijn van Shimano onderdelen kunnen repareren met originele onderdelen. Wij hebben alle Shimano spare-parts op voorraad.

Leenfiets
Als u uw fiets brengt zorgen wij altijd voor een vervangende fiets zodat u altijd mobiel blijft. Ook bij reparatie of onderhoud van een elektrische fiets zorgen wij voor een elektrische leenfiets.

Scooters
Ook voor reparatie, onderhoud en schade taxatie en schade herstel van verschillende merken scooters zowel 2-takt als 4-takt bent u bij ons aan het juiste adres.

* Zaterdag alleen voor kleine en spoed reparatie's