Nieuws

Het nieuwe Cortina AVS systeem

19-11-2018

Cortina Common wint EUROBIKE Award 2018 Friedrichshafen/Zwolle – Het unieke concept van de Cortina Common heeft afgelopen weekend op de EUROBIKE in Friedrichshafen een award in de wacht gesleept. De jury was gecharmeerd van de lichtgewicht commuterbike met het Atran Velo Systeem (AVS) en prees vooral de goede prijs-kwaliteitverhouding van de Cortina Common, het fraaie frame en het bijzond..

Wetgeving scooters Euro 4

28-08-2017

Wetgeving scooters per 01-01-2018 Tekst en uitleg: Mag ik straks nog wel op mijn scooter rijden? De afgelopen weken verschenen er de nodige verontrustende berichten in de media over een verbod op scooters. Maar zo’n vaart loopt het niet: alleen de nieuwverkoop van de minst schone types wordt vanaf januari 2018 niet toegestaan. Rijden mag gewoon Europese regels verbieden vanaf janu..

Wij zijn nu Gazelle premium dealer

18-11-2016

Nieuw in ons assortiment Gazelle Ultimate fietsen!

Kom langs in de winkel om deze prachtige fietsen te bewonderen.

Corona Update

16-12-2020

Helaas zijn wij in verband met de lockdown genoodzaakt om de deuren van de winkel gesloten te houden. Onze top monteurs staan nog steeds voor u klaar voor de reparatie en onderhoud van uw fiets.    Winkel Helaas moeten wij tijdens de lockdown onze deuren gesloten houden. Uiteraard willen wij u ook in deze periode kunnen helpen, hiervoor hebben wij diverse mogelijkheden die we coro..