E-4 motion MAXI PLUS

MAXI PLUS
€1.250,00

Reserveren nu mogelijk!

Het is bij dit model mogelijk om te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer dit product voor u gereed staat. Reserveer direct

Reserveren

Geschikt voor Vouwfiets
Type/Uitvoering Vouwfiets


Beschrijving


kleur: zilver met LiPo accu
Dit is de vernieuwde versie van ons model Maxi. De fiets heeft hetzelfde frame, maar is voorzien van een accu onder de bagedrager en heeft 7 versnellingen van het merk Shimano. Verder is het bedieningspaneel extra luxe en uitgebreid én de fiets is ook nog eens 1kg lichter dan het standaard Maxi model.
 
Met het bedieningspaneel bedient u niet alleen de 7 verschillende ondersteuningsstanden, maar u ziet onderandere ook uw snelheid én gereden afstand.
 
De lader en accu horen bij de standaard uitrusting van de fiets en worden dan ook standaard meegeleverd. Wij werken standaard met de nieuwste accu technologie van het type Li-Polymeer (opvolger van Li-ion). Er wordt standaard een 36 Volt 10Ah, Li-Po accu meegeleverd (deze is duurzamer, krachtiger en lichter dan een Li-ion batterij). 
Verder is de fiets standaard voorzien van voorvering, zadelpenvering en een kettingkast.


Reserveer nu en wij nemen z.s.m. contact met u op.